top of page
FC0A5443.jpg

De wachtlijsten zijn momenteel gesloten.

Je kan je enkel aanmelden voor een pupje als staat aangegeven dat de wachtlijst is geopend. Het heeft dus geen zin om ons op andere momenten te contacteren voor een pupje.

Wellicht groeien onze pupjes uit tot volwassen honden van 43-47 cm met een gewicht tussen 10 en 12 kg.  De wavy of curly fleecevacht kan zowel crèmekleurig, rood of elke kleurschakering daar tussenin hebben.

Zowel vachtkleur als vachttype kunnen na het verstrijken van een bepaalde tijd onderhevig zijn aan verandering.  

 

​Als we een wachtlijst voor een nestje openen, zullen we dit nieuws ruim op voorhand aankondigen op deze website, onze Facebook pagina en Instagram account.  Vanaf dat moment kunt u ons contacteren en krijgt u een vragenlijst toegestuurd.  Op basis van de ons teruggestuurde antwoorden, maken wij een selectie en bellen wij de weerhouden kandidaten op voor een kennismakingsgesprek.  Uw plaats op de wachtlijst is definitief als er een overeenkomst is met wederzijds vertrouwen en het gevraagde voorschot betaald is.  De prijs voor een goed gesocialiseerd, ingeënt en gechipt pupje bedraagt €2500.

Als u geïnteresseerd bent in een fokhond, zijn er andere voorwaarden van toepassing die we u graag per telefoon of e-mail verduidelijken.

De wachtlijst staat uitsluitend open voor kandidaten uit de volgende landen:

 

België, Bulgarije, Denemarken, Estland, Finland, Litouwen, Luxemburg, Kroatië, Oostenrijk, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Tsjechië en Zwitserland.

 

Vanwege de vaccinatiewetgeving kunnen we geen aanvragen accepteren uit landen die niet in de bovenstaande lijst zijn opgenomen.

bottom of page