top of page
AC4A2505_edited.jpg

.PUPPYWENS

Ben je ervan overtuigd dat je je wil engageren om een pup in huis te nemen en er de komende 13 tot 15 jaar goed voor te zorgen, dan kan  je een aanvraag doen via het contactformulier op deze website. Wij aanvaarden aanvragen waarvan wij schatten dat de wachttijd tot de geboorte van je pup niet hoger dan een jaar zal oplopen.  Omdat wij graag weten waar onze pupjes terechtkomen, sturen wij je een vragenlijst.  Wanneer wij de ingevulde vragenlijst verwerkt hebben, nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsbezoek bij ons thuis.

Wij kunnen je een plaats op de wachtlijst toekennen als er na het bezoek een overeenkomst is met wederzijds vertrouwen en het gevraagde voorschot betaald is.  De prijs voor een in huis geboren, goed gesocialiseerd, ingeënt en gechipt pupje bedraagt €2250 (excl BTW).  Omdat wij een door de Vlaamse overheid gecontroleerde en erkende fokker zijn (HK 12308025), word je daarenboven als koper extra beschermd. 

Pupkeuze

Wellicht groeien onze pupjes uit tot volwassen honden van 43-50 cm met een gewicht tussen 10 en 15 kg.  De wavy of curly fleecevacht kan zowel crèmekleurig, rood of elke kleurschakering daar tussenin hebben.  Zowel vachtkleur als vachttype kunnen na het verstrijken van een bepaalde tijd onderhevig zijn aan verandering.  ​

Vanaf week zeven na de geboorte mag je als pupkoper zelf een pupje uit het nest kiezen en dit in volgorde van inschrijving op de wachtlijst.  Omdat wij de pupjes tegen dan door en door kennen, adviseren wij jullie graag bij deze keuze.  Voel je geen klik met een pupje uit het jou toegewezen nest, dan kan je doorschuiven naar een volgend nestje waar nog een plaats beschikbaar is.  In functie van ons fokprogramma hebben wij steeds het recht om als eerste een pup uit het nest te kiezen.

Als je interesse hebt in een hondje met fokrechten en bijgevolg, na ons, eerste keuze uit een daarvoor geschikt nestje krijgt, zijn er andere voorwaarden van toepassing die we je graag per telefoon of e-mail verduidelijken.

 

Een aanvraag kan uitsluitend gedaan worden door kandidaten uit de volgende landen:

 

België, Bulgarije, Denemarken, Estland, Finland, Litouwen, Luxemburg, Kroatië, Oostenrijk, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Tsjechië en Zwitserland.

 

Vanwege de vaccinatiewetgeving kunnen we geen aanvragen accepteren uit landen die niet in de bovenstaande lijst zijn opgenomen.

Dank voor jouw interesse in een pupje van Lysdoodles,

Inge en Alex

bottom of page