top of page
FC0A5443.jpg

AANMELDEN voor het nestje van renée is niet meer mogelijk.

Je kan je enkel aanmelden voor een pupje als hierboven staat aangegeven dat dit mogelijk is. Het heeft dus geen zin om ons op andere momenten te contacteren voor een pupje.

 

Wellicht groeien onze pupjes uit tot volwassen honden van 43-47 cm met een gewicht tussen 10 en 12 kg.  De wavy of curly fleecevacht kan zowel crèmekleurig, rood of elke kleurschakering daar tussenin hebben.  Zowel vachtkleur als vachttype kunnen na het verstrijken van een bepaalde tijd onderhevig zijn aan verandering.  

Hoe kom je na het aanmelden op de definitieve wachtlijst terecht? 

​Het aanmeldmoment voor een nestje kondigen we ruim op voorhand aan op deze website, onze Facebook-pagina en Instagram-account.  Vanaf dat moment kan je onze vragenlijst downloaden.  Op basis van de ons teruggestuurde antwoorden, maken wij een selectie en bellen wij de kandidaten op om verder kennis te maken en een eventueel kennismakingsbezoek af te spreken.  Zijn er veel meer kandidaten dan beschikbare plaatsen, dan is de kans groot dat je niet wordt geselecteerd. In dat geval sturen wij jou alsnog een mailtje.

Wij kunnen je een plaats op de wachtlijst toekennen als er na het bezoek een overeenkomst is met wederzijds vertrouwen en het gevraagde voorschot betaald is.  De prijs voor een in huis geboren, goed gesocialiseerd, ingeënt en gechipt pupje bedraagt €2250 (excl BTW).

Van zodra we voldoende geschikte kandidaten hebben, kan er niet meer aangemeld worden en zal dit wederom gecommuniceerd worden op onze website en sociale-mediakanalen.  Aangezien wij slechts per één nestje een aanmeldmoment voorzien, is het aantal plaatsen beperkt.  Blijf ons volgen, want de tijd tussen twee aanmeldmomenten is meestal niet heel lang.  

Als je geïnteresseerd bent in een fokhond, zijn er andere voorwaarden van toepassing die we je graag per telefoon of e-mail verduidelijken.

 

Aanmelden kan uitsluitend door kandidaten uit de volgende landen:

 

België, Bulgarije, Denemarken, Estland, Finland, Litouwen, Luxemburg, Kroatië, Oostenrijk, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Tsjechië en Zwitserland.

 

Vanwege de vaccinatiewetgeving kunnen we geen aanvragen accepteren uit landen die niet in de bovenstaande lijst zijn opgenomen.

Dank voor jouw interesse in een pupje van Lysdoodles,

Inge en Alex

bottom of page